Brambory na cibulce s vajíčkem

Kam se zbytkem vajíčka po obalování vepřových, nebo drůbežích řízků ? ……….

Suroviny:
Nadrobno nakrájené brambory vařené (jako původně zamýšlená příloha ke smaženým řízkům); 2 cibule; 2 polévkové lžíce másla, nebo rostlinného tuku; zbytek vajíček od obalování řízků ke smažení; sůl (špetka) dle chuti.

Příprava:
Do rendlíku dáme na sporáku rozpustit máslo, přidáme oloupanou nadrobno pokrájenou cibulku a za občasného míchání osmahneme až zesklovatí. Vmícháme zbytek vajíček po obalování řízků a mícháme do polotuha, načež vmícháme vařené brambory a odstavíme ze sporáku, podle chuti přisolíme.

Jako příloha k právě usmaženým řízkům je vynikající Chutná i studené, jako salát !
Tak to vymyslela moje pani a já jsem si skutečně pochutnal.

Nyní Vám přeji již jen Dobrou chuť !