|
Použité suroviny: 30 dkg rybí filé, palička česneku, 1 čerstvá kapie, 1/4 l smetany ke šlehání, 15 dkg sýr na strouhání (cihla)sladká paprika, chilli paprika, mletý kmín, sůl, Jedlý olej. Postup: Zapékací mísu vymažeme olejem. Filé potřeme česnekem utřeným se solí, obalíme jej ve směsi koření (sladká + chilli paprika + mletý kmín podle chuti) a vložíme do zapékací mísy. Na filé rozprostřeme kapií nakrájenou na drobno a vše posypeme strouhaným sýrem. Dáme na 10 - 15 minut zapéci do vyhřáté trouby, načež vlijeme šlehačku a zapékáme, až vše začne houstnout (asi 20 - 30 minut).
Příloha Vařené brambory, osmažené brambory, nebo hranolky.
Dobrou chuť !
|
|