Boloňské špagety

6 - 8 porcí !

Suroviny:
1 balíček špaget, 2 paličky česneku, 2 konzervy hovězí maso ve vlastní šávě, 2 sklenice paprikové lečo (bez cibule), 1 l  rajská šáva, 2 lžičky mletého zázvoru, 1 lžička Oregano 1/2 másla , sůl a 25 dkg sýr na strouhání (cihla, nebo parmezán).

To je výsledek

Příprava:
V rendlíku rozpustíme máslo, přidáme mletý zázvor, Oregano, promícháme, přidáme česnek rozetřený se solí, promícháme a přidáme paprikové lečo ze sklenic. Po prohřátí přidáme hovězí maso z konzerv pokrájení na kostky a uvedeme do varu.
Špagety rozložíme na dně pekáčku, prolijeme rajskou šávou a navrch dáme připravenou teplou směs a rovnoměrně ji rozložíme. Pekáček přikryjeme a dáme cca na 40 minut do rozehřáté trouby péci. (Občas kontrolujeme a lehce nadzvedneme ode dna, aby se špagety nepřipalovaly).

Nakonec podáváme a podle chuti posypeme strouhaným sýrem.

Nyní Vám přeji již jen Dobrou chu !